dilluns, 28 de gener del 2008

Examens 2on Trimestre

El trimestre passat, vam fer un experiment amb els examens de piano. Els pares dels alumnes de piano ja sabeu, que vam fer "examens-audiciò", es a dir, com un concert a l'auditori de Cal Nicolau: els pares esteu convidats com a públic. El tribunal tambe es col.loca enmig del públic. Va ser una experiència positiva, els professors van trobar que els alumnes estudiaven mès, sabent que vosaltres hi estaríeu escoltant!
Per això, aquest trimestre es probable que tornem a fer "examens-audició", amb més instruments. Els examens de flauta travessera també es faran aixi, i hi han més aules que s'interessen per aquest sistema d'avaluació. Quan sapiguem definitivament quins instruments faran aquest tipus d'examen, us informarem perqué sapigueu quan podeu vindre a escoltar. Per suposat jo penjaré els horaris aqui al blog; tambe penjarem cartells als taulons de l'Escola, i probablement us passarem una carta també. (i encara així hi hauran pares que no rebran la noticia! Ai, la communicació!)
Ara mateix us informo d'uns fets importants:

Els Examens de Llenguatge es faràn des del dimecres 27 de febrer fins al dijous 6 de març.
Els examens d'instrument es faràn des del dilluns 10 fins al divendres 14 de març.

LA SETMANA D'EXAMENS D'INSTRUMENT, ES CANCEL.LEN LES CLASSES DE LLENGUATGE, EXCEPTE LES DE SENSIBILITZACIÓ.

Otra cosa.... no sóc la Lara Croft (de la pelicula Tomb Raider). Sóc la directora de l'Escola! Es que no aconsegueixo canviar el meu nom d'usuari (que ve d'un altre blog!) Buscava la manera de canviar-lo, però vist que la meva amiga de l'AMPA s'ha signat com a Mary Poppins, que em sembla genial, he decidit deixar-lo aixi. Us dono a tots permis de signar amb el pseudònim que voleu, o amb el vostre nom de veritat, com vulgueu.

Fins aviat!