diumenge, 13 d’abril de 2008

Noticies AMPA

Hola de nou,

Ara que ja estem enfilant la recta final de curs, voldriem fer-vos arribar un parell d'informacions.
La primera, molt important per els nostres alumnes, aquesta setmana vinent comencen els concerts d'aula. Ens hem de preparar per gaudir dels concert que faràn els nostres futurs músics. Us animen a que hi aneu, encara que no tingueu cap familiar que toqui! Sobre tot aquells alumnes que l'any vinent comenceu a estudiar un instrument, no hi ha millor manera d'enamorar-se d'un instument que veient a altres nois i noies com gaudexen tocant-lo.
L'altre tema no menys important. Aquesta setmana passada heu passat per la sala d'espera del primer pis? Heu vist que ja no es un racó fosc? L'Escola té un enllumenat nou que fa que sigui molt més agardable estar-s'hi.
I per ultim, estem actualitzant les nostres bases de dades de socis i usuaris de l'escola. Es per aquesta raó que us han fet ( o us faran) arribar una carta nostra ons us demanem que ompliu el qüestionari adjunt i el retorneu a la Joana. Us agrairiem que ens el tornessiu com més aviat millor. En aquesta carta també us informem que en els propers dies passarem a cobrar als socis el rebut de l'AMPA corresponent al curs 2007-08.
Espero que aviat, tant des de l'Escola com des de l'AMPA us poguem informar sobre altres activitats, millores i projectes, com per exemple, i sense anar més lluny, la Festa Fi de Curs.

Fins ben aviat....

Cap comentari: