divendres, 25 de gener del 2008

El nostre blog

He començat aquest blog perque tinguem una via oberta de comunicació entre l'escola i els seus usuaris. Jo aniré posant noticies (en el meu inimitable Català) y vosaltres podeu afegir els vostres comentaris, clicant en la paraula "comentaris" just a sota de la entrada a la que voleu respondre. Els comentaris seran revisats per mi abans de publicar aqui, per tal d'evitar que persones alienes a l'Escola facin maleses. Si voleu una resposta meva, i no voleu que es publiqui en aquest blog, m'heu d'incloure la vostra adreça electrònica (que no serà publicada!)
La primera cosa que vull comunicar-vos, la vaig saber fa 4 dies. Mireu aquest enllaç! Sabieu que l'Ajuntament penja les nostres actuacions al seu tauló d'anuncis? (Correcció: m'acaben de dir que no es de l'Ajunatament aquesta pagina!) Sortim tots molt guapos, i a més la gent del poble també hi posen els seus comentaris. Tots elogiant-nos, es clar!
Però molt aviat rebreu una carta demanant l'autorització per que les fotos dels vostres fills puguin ser publicades, tant al tauló d'anuncis de l'Ajuntament com aquí en aquest blog. La Llei exigeix el vostre permís sobre els imatges dels nens. Quan comencin els concerts d'aula, m'agradaria poder penjar fotos: pero la carta us donarà l'opció de no autorizar el seu ús.
Bé, això és tot per avui. Continuarà!

4 comentaris:

Mary Poppins ha dit...

Hola a totes i tots!
Aquesta es una bona noticia.
Des de l'AMPA us encoratjo a fer servir aquest bloc com a eina adicional de comunicació entre pares i escola, però també entre pares.
Felicitats i enhorabona per el "naixement" d'aquesta nova eina de comunicació.

Lara Croft ha dit...

Benvolguda Srta. Poppins! Moltes gràcies pel teu comentari! Aviat el blog serà molt millor!

David Cuadros Tallón ha dit...

Vaja vaja... no coneixia jo aquest bloc! No dubteu que hi aniré entrant ben sovint...

No acabo d'entendre allò de:
"Mireu aquest enllaç! Sabieu que l'Ajuntament penja les nostres actuacions al seu tauló d'anuncis? Sortim tots molt guapos, i a més la gent del poble també hi posen els seus comentaris. Tots elogiant-nos, es clar!"

Aquest article sobre el Concert de Nadal no està penjat al web de l'Ajuntament, sinò a www.amartorell.com, que no és municipal. És una puntualització.

Bona feina i endavant!
David

Lara Croft ha dit...

Ai! Jo pensava que era de l'Ajuntament. Ara mateix ho corregeixo.