dilluns, 28 de gener del 2008

L'Escolania de Montserrat a Martorell


Hola de nou,


Com a mare d'Escolà, però també com a Martorellenca d'adopció us vull informar d'un esdeveniment força important en el mon musical:

El proper dia 15 de Febrer a les 9 del vespre l'Escolania cantarà a Martorell. En concret a l'Esglesia de Santa Maria (a la Vila).

Heu de saber que actualment hi ha 4 Escolans que son exalumnes de l'Escola de Musica, això diu molt de la nostra petita escola. Tres son de Martorell, i un de Sant Esteve. També un professor molt estimat per els seus alumnes és antinc escolà, i m'ha dit un ocellet que també cantarà.
Per el que m'han comentat, el progama serà dedicat parcialment a un composotor martorellec Joan Cererols, i cançons del repertori classic de l'Escolania, com poden ser en Nigra Sum d'en Pau Casals, etc.

Us encoratjo que hi aneu, no us decebran. Més detalls sobre la venda d'entrades, preus, etc. els trovareu en l'agenda cultural que edita mensulament el Patronat de Cultura i (quan surtin de l'imprenta) als cartells que penjarem arreu.


També us vull informar d'un altre cosa, de la que potser ja haureu vist els cartells penjats a l'Escola de Musica. Dissabte dia 16 es la Jornada de Portes Obertes de l'Escolania. Si els volstres fills els agrada la música, no ho dubteu, aneu-hi (us he afegit la foto del cartell per recordar-vos-ho).
Bé, això es tot per ara. Us espero a tots el divendres al concert

3 comentaris:

Lara Croft ha dit...

Jo hi vaig! Serà un concert impresionant, pero a part d'això, el nostre profe amb tratje i corbata està guapissim...no m'ho perdo!

Lara Croft ha dit...

Ha sigut una passada de concert. Impressionant. I jo només vaig sentir la 1ª part.

Mary Poppins ha dit...

Més de dues hores de concert, una esglesia més que plena amb un public entregat.... meravellós, encara que vaig passar molts nervis per partida doble. Per un cantó nervis perque el meu fill cantava, i les mares sempre patim. Per altra banda, això de parlar davant de tanta gent imposa,i molt.
Gràcies public de Martorell per l'acollida tan bona, gracies a tots.