dilluns, 4 de febrer del 2008

Nens al carrer?

L'altre dia s'ens va desapareixer una nena! Va tornar a aparéixer a casa seva, després de produir-me 6 infarts, i quan jo ja estava amb el telèfon a la mà per trucar als Mossos. Va resultar, que havía quedat amb el seu germà gran al portal de Cal Nicolau, i quan aquest va trigar, la nena es va pirar cap a casa ella sola. Amb 8 anys i a les 8.30 de la nit! Llavors entra el xicot: "heu vist la meva germana?"
I un altre dia, una altre nena es va quedar tancada a l'escalera interior, quan ja s'havia tancat amb clau tot l'edifici! (aixo va ser per culpa meva.) Si no fos perque em vaig trobar els seus pares esperant-la al carrer (tampoc podien entrar!) la petita es quedava alla tota la nit!
Bé, no volem més espants d'aquest típus. Per aixo us deixo aqui una normativa, i la penjarem també a la Escola.


Els nens menors de 12 anys no poden sortir sols de l'Escola. No els deixarem marxar.

Els nens no han de esperar-vos en les cadires vermelles de la planta baixa! Aquest espai no està vigilat, i es per als adults.

Entre les 17:30 i les 19:30, està oberta la sala d'espera de la 1era planta. Si us plau, trobeu-vos amb els vostres fills allí: no al carrer ni al portal. Després de les 19:30, heu de venir a buscar els nens a la sala d'estudis del 2on pis. Alli sí que podem vigilar per la seva seguretat!

No dubteu en afegir la vostra opinió sobre aquest tema tant important!!!

1 comentari:

Mary Poppins ha dit...

Hola de nou,
Avuí hem parlat d'aquest tema a la reunió de l'AMPA, es molt importat que els pares/avis... fem el "petit esforç" de pujar les escales per tal de garantir la seguretat dels nostres fills. Els nostres fills s'ho valen! Ja sabem que son grans i responsables, que podem confiar en ells, però no deixen de ser nens, i els nens son vulnerables.
Si us plau, per el bé de tots: dels nens, dels professors, de l'escola en general i nostre, fem aquest petit esforç, recollim-los a les sales d'espera que tenim.

Gràcies per la vostra col.laboració