dilluns, 4 de febrer del 2008

AMPA de l'Escola de Música

L'AMPA de l'Escola de Música us convida a participar en la vida musical de Martorell.



L'AMPA està formada per un grup de pares i mares que volem recolçar l'equip directiu de l'escola en les seves tasques diaries. Els nostres objectius son bàsicament col·laborar amb l’escola per fer possible que els nostres fills i filles gaudeixin al màxim aprenent música, vetllar pel seu bon funcionament, tenint contacte permanent amb la direcció del centre i el Patronat per anar solventant les possibles incidències que puguin sorgir al llarg del curs, vetllar pel manteniment de les instal·lacions, ascensor, climatització etc., fer de pont entre famílies i escola, traspassant totes aquelles sugerencies o demandes que considereu oportunes de fer, promoure la interacció entre els diferents alumnes i entre les famílies i un llarg excètera.



Ens agradaría moltíssim que ens ajudessiu a fer realitat aquestes propostes. Per això us demanem la vostra col.laboració. Si us plau, feu-nos arribar les vostres propostes, idees, comentaris, queixes, en fi, tot allò que us amoini.

Podeu fer servir aquest blog, o bé podeu contatar amb nosatres mitjançant la conserjeria de l'escola.

Si voleu col.laborar activament formant part de l'AMPA, benviguts sigueu! som molt pocs però molt ben avigunts, us esperem!